Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterrotterdam.nl


  Waarzegsters uit Rotterdam voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Rotterdam geven paranormaal advies. Laat uw hand lezen door een waarzegster uit Rotterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze waarzegsters uit Rotterdam.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dennis
  Ervaring met waarzegster Dennis
  Yes Dennis. Hij is geslaagd. Wat goedddd. Super bedankt. Ik vertrouw volledig op de rest nu. Geweldig, dankjewel.




Ervaring van Wendy met waarzegster Dennis   Ervaring van Wendy met waarzegster Dennis   Ervaring van Wendy geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Salina
  Ervaring met waarzegster Salina
  Klasse zuiver too the point

Salina ook al heb ik niet altijd veel credits. Je doet steeds jouw uiterste best om mij te helpen.

Dankjewel

Leona.




Ervaring van Leona met waarzegster Salina   Ervaring van Leona met waarzegster Salina   Ervaring van Leona geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Wat ben jij een bijzondere vrouw. Met liefde, compassie en eerlijkheid zonder te oordelen geef jij alles door. Je mengt niet met jezelf. Je bent er volledig voor mij. Wat er ook uitkomt ik ben je ontzettend dankbaar. Liefs vanuit mijn hart voor jou Lucinda.




Ervaring van lucindagras@gmail.com met waarzegster Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com met waarzegster Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mari Elena
  Ervaring met waarzegster Mari Elena
  Mari Elena is heel goed in het aanvoelen van situaties. Ze zet je terug in je kracht en helpt zo je problemen op te lossen. Ik ben supergoed geholpen en nu een heel blij mens. Dank je wel.




Ervaring van Joy met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Joy met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Joy geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dennis
  Ervaring met waarzegster Dennis
  Wat ik al langer wist en nu hoorde is, ga out of the box denken. Dennis, dankjewel, hier kan ik wat mee. Ga ermee aan de slag.

Grtjs Astrid.




Ervaring van astrid met waarzegster Dennis   Ervaring van astrid met waarzegster Dennis   Ervaring van astrid geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Chantal
  Ervaring met waarzegster Chantal
  chantal eindelijk naar maanden zoals je steeds zei er komt contact en ja vandaag kreeg ik een emotioneel bericht van hem .en ja ga hem snel zien .je blijf mij favoriet meer dan alle sterren aan de hemel je collega louisa.




Ervaring van loes met waarzegster Chantal   Ervaring van loes met waarzegster Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lineke
  Ervaring met waarzegster Lineke
  Bel je wekelijks echt een goede vriendelijke vrouw die niet onbelangrijk het wel juist ziet linneke .




Ervaring van Zohra met waarzegster Lineke   Ervaring van Zohra met waarzegster Lineke   Ervaring van Zohra geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste Gazali, Ik vind je geweldig Ervaar jouw consulten als een enorme steun. Na een gesprek met jou kan ik er weer tegen aan. Voel me ontzettend thuis bij jou, je bent een mooi mens met een pure ziel met een bijzondere gave je bent een absolute aanrader.

Groetjes tot bels Natalie.




Ervaring van Natalie met waarzegster Gazali   Ervaring van Natalie met waarzegster Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny wat waren je woorden mooi het klopte precies wat je allemaal zei en dat kon ik ook voelen omdat ik ook helderziend ben, maar je kon mij zoveel meer vertellen en hoop dat alles gauw zal uitkomen. je geef een mens ook rust waardoor je ook ontspannend wordt ik denk dat er veel gaat veranderen straks en de goede kant op, ik denk nog altijd aan wat je zei. David ster dat zeg jou wel genoeg ik ga jou weer over een paar weken bellen zoals beloofd, en ik hoop dat ik haar gauw hoor en dat we weer samen zijn met een mooie toekomst, tot heel gauw weer en ik heb bedankt hoor daar boven en ook een mooi gebed voor jou gedaan want je heb een bijzondere gave mee gekregen, een hele dikke knuffel liefs Dave.




Ervaring van Dave met waarzegster Desteny   Ervaring van Dave met waarzegster Desteny   Ervaring van Dave geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  WOW WOW WOW.Je hebt het w??r gedaan Isha. Hoe doe je het toch?. Geen enkel onderwerp of vraag is te moeilijk voor je. wat een sterke vrouw en helderziende. Ongezien.

Ditmaal gaat het over mijn huis. Een tweetal maanden geleden belde ik je voor problemen met mijn woning. Jij zei dat er iets ging gebeuren waardoor de werken onverwachts sneller dan gepland van start konden gaan. hoe ongeloofwaardig dit ook klonk, moet ik je nu toch ook w??r gelijk geven. We starten opnieuw 2 maanden eerder dan begin dit jaar nog leek en gepland werd.

Dank je wel.
Ik bel je zeker nog in de toekomst.




Ervaring van Belgi met waarzegster Isha   Ervaring van Belgi met waarzegster Isha   Ervaring van Belgi geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tjitske
  Ervaring met waarzegster Tjitske
  Tjitske is heel eerlijk, en haar ingaves zijn bij mij uitgekomen. Soms is het niet leuk om te horen, maar dat is de waarheid niet altijd helaas. Bedankt, Tjitske.




Ervaring van Che met waarzegster Tjitske   Ervaring van Che met waarzegster Tjitske   Ervaring van Che geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dennis
  Ervaring met waarzegster Dennis
  Dennis, wow wat ben jij een kanjer op deze lijn. Jij wist als enige naar boven te halen dat het kind in BelgiŽ woont.
Jij bent een grote aanwinst op deze lijn. Op al mijn vragen kon jij het juiste antwoord geven.
.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dennis   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Werkelijk waar een topper. Ik spreek haar al jaren en bijna alles wat zij voorspeld heeft is uitgekomen. Geen vraag is te gek. Ik vraag altijd aan haar, zie je nog iets/ of mag je nog iets meegeven wat ik niet gevraagd heeft en dan komt ze net de meest gekke dingen die altijd uitkomen. Ze krijgt niet altijd deze boodschap, maar als die er is is het altijd bijzonder.




Ervaring van K.W. met waarzegster Louisa   Ervaring van K.W. met waarzegster Louisa   Ervaring van K.W. geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Hi mina,super bedankt.je had gelijk.




Ervaring van Gieta met waarzegster Mina   Ervaring van Gieta met waarzegster Mina   Ervaring van Gieta geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Asteria
  Ervaring met waarzegster Asteria
  Lieve Asteria, ik ben je dankbaar voor de vele gesprekken die ik inmiddels met je gevoerd heb. Je hebt geduld met mij en je bent eerlijk, want je zegt het als het er niet goed uitziet, maar gelukkig heb je onlangs een hele verandering zien liggen. Ik wil vaak opgeven en soms weet ik gewoon niet meer wat te doen, maar als ik jou gesproken heb, kan ik weer door. Wat ik mooi vind, is dat ik soms een vraag in mijn hoofd heb en jij al een antwoord geeft. Ik zeg ook vaak dat je mijn gedachten kan lezen. Veel liefs <3.




Ervaring van E met waarzegster Asteria   Ervaring van E met waarzegster Asteria   Ervaring van E geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Lieve Tess, 2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik geloofde er niet meer in, en toch bleef je volhouden. Nu nog het allerbelangrijkste die je voorspeld hebt. Ben benieuwd, je bent een kanjer dikke zoen.




Ervaring van Martine met waarzegster Tess   Ervaring van Martine met waarzegster Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Wauw kon gedetailleerd beschrijven wat ze zag en kwam ook uit gek genoeg.




Ervaring van aa met waarzegster Laila   Ervaring van aa met waarzegster Laila   Ervaring van aa geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shiloh
  Ervaring met waarzegster Shiloh
  Een heel lieve dame, straight to the point. Een echte aanrader. Veel liefs.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Shiloh   Ervaring van Nathalie met waarzegster Shiloh   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Alles klopt. Een vrouw die duidelijk is in haar voorspellingen.Een aanrader, ze weet waarover het gaat.




Ervaring van anoniem met waarzegster Laila   Ervaring van anoniem met waarzegster Laila   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoya
  Ervaring met waarzegster Zoya
  ik vind zoya een zeer sympathieke dame die open communiceert. ik wens je dan ook alle geluk toe.




Ervaring van karo met waarzegster Zoya   Ervaring van karo met waarzegster Zoya   Ervaring van karo geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Wauw wauw wauw. Wat een topper is zij. Een van de beste op de lijn. Echt een aanrader.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Laila   Ervaring van Nathalie met waarzegster Laila   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yellow
  Ervaring met waarzegster Yellow
  Lieve Yellow, jij bent mn steun en toeverlaat. Soms bel ik je zo vaak, maar het is nooit teveel. Bedankt voor je geduld. Jij ziet heel goed in jouw beelden hoe het gaat verlopen. Er zijn al zoveel dingen uitgekomen en zo gegaan zoals je zei. Ik heb vaak willen opgeven, maar jij helpt me om door te zetten. Ik vind je lief dat weet je en bedankt dat je er bent.




Ervaring van E met waarzegster Yellow   Ervaring van E met waarzegster Yellow   Ervaring van E geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia heeft mij al vaker dingen voorspeld die dan ook daadwerkelijk uitkomen meestal komt het de volgende dagen al uit. Ik vindt haar geweldig goed en ook super lief. Dankjewel lieve Sophia. Ik bel je gauw terug want de verbinding viel net weg. Groetjes K.




Ervaring van Karima met waarzegster Sophia   Ervaring van Karima met waarzegster Sophia   Ervaring van Karima geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  God ik zou wel uren met jou kunnen praten alles klopt komt altijd uit, tijd is altijd een vraagteken dat is gewoon zo maar je bent geweldig de tijd was om anders waren we nu nog bezig maar bel je zeker terug. Ik was nog vergeten te zeggen dat mijn dochter een dochter heeft gekregen zoals je zei, bedankt en bel je zeker terug.




Ervaring van Sonia met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sonia met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sonia geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Salina
  Ervaring met waarzegster Salina
  Salina

Salina je hebt mijn echt geholpen. Het was wel confronterend, maar heeft me toch inzichten gegeven in bepaalde patronen Hiermee kan ik terug stappen vooruit zetten. Het is steeds heerlijk om met jou te praten. Wat je voorspelt komt ook uit.

Liefs k.




Ervaring van K met waarzegster Salina   Ervaring van K met waarzegster Salina   Ervaring van K geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Ik bel Marya al geruime tijd en ze is een grote steun. Sinds mijn gesprekken met haar durf ik stappen te nemen waar ik tot voor kort niet aan zou kunnen denken. Naast haar coaching put ik heel veel kracht uit haar voorspellingen die altijd uitkomen. Ze is een schat en we bidden voor elkaar dat onze harte wensen uit mogen komen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marya   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  Lieve Sara, je kent me inmiddels goed omdat ik je zo vaak bel, al ben je echt lastig te bereiken. Het wordt eens tijd voor een getuigenis.
Eerste wat je vroeg gisteren is hij weer naar het buitenland? Ik werd er misselijk van, maar heb hem meteen na ons gesprek gebeld. Je had gelijk. Hij zit er al sinds maandag. Uiteraard ben ik er niet blij mee maar probeer wel goed te luisteren naar wat je hebt gezegd en dat dit geen vlucht van mij is. Ik probeer er vertrouwen in te houden. Je bent echt goed en bedankt voor de fijne gesprekken.




Ervaring van E met waarzegster Sara   Ervaring van E met waarzegster Sara   Ervaring van E geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dennis
  Ervaring met waarzegster Dennis
  Ik heb Dennis maar net leren kennen en ik zat in een moeilijke, stressvolle situatie waarvan de uitkomst heel echt bepalend zou zijn voor mijn verdere toekomst. Dennis bleef met zijn healende meditatie mij tot rust brengen en stelde mij gerust. Hij herhaalde iedere keer dat ik het moest loslaten en rustig moest blijven.

Het was echt moeilijk voor mij eerst om dit vol te houden, maar hij bleef me helpen. Wat is er dan uiteindelijk gebeurd. Al zijn voorspellingen zijn uitgekomen op 2 dagen tijd. Alles is goed gekomen, de wonderen zijn gebeurd. Ik ben zelf echt sprakeloos.

Je bent echt een engel en ik ben het Universum dankbaar dat onze wegen hebben gekruist. <3 <3 <3.




Ervaring van manifestmiracles met waarzegster Dennis   Ervaring van manifestmiracles met waarzegster Dennis   Ervaring van manifestmiracles geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Hartelijk dank voor je reading dirk, Het waren doordenkertjes. Dannie.




Ervaring van Dannie met waarzegster Dirk   Ervaring van Dannie met waarzegster Dirk   Ervaring van Dannie geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Sonja, je bent super goed. Jouw voorspelling is uitgekomen. Ik heb de job. Je zag het zo duidelijk. Ik had nog twijfels maar jij wist het voor 99 procent. Zo knap.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sonja   Ervaring van anoniem met waarzegster Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lieverd, ik was net te laat met opwaarderen en je was met pauze. Ik heb je niet meer netjes kunnen bedanken, dus bij deze. Heel erg bedankt en heel veel liefs. De dame met wat vragen over de man die is terug gekomen, mijn intuitie en de vriendin. Hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Lola   Ervaring van Anoniem met waarzegster Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, en toen was de verbinding verbroken.
Heel hartelijk dank voor de geweldige Reading. U bent een kei in uw vak. Liefs, Odette.




Ervaring van Odette met waarzegster Thaiis   Ervaring van Odette met waarzegster Thaiis   Ervaring van Odette geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Spijtig dat men krediet op was, je klonk zo vertrouwt om mee te praten. Je kon mijn situatie zo goed schetsen dus ik hoop dat de voorspellingen ook uitkomen. Veel liefs.




Ervaring van Jiska met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Jiska met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Jiska geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Een mooi consult gehad van Isha
Veel duidelijkheid gekregen en ze heeft altijd verhelderende inzichten. Isha legt alles goed uit ze is heel kundig en grappig. Kortom een topper.
Tot gauw.




Ervaring van Natas met waarzegster Isha   Ervaring van Natas met waarzegster Isha   Ervaring van Natas geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dennis
  Ervaring met waarzegster Dennis
  FANTASTISCH ben je. Dingen die je niet kon weten, heb je gezegd. Zo goed aangevoeld. Ben benieuwd naar je voorspellingen. Liefs, Naj.




Ervaring van Naj met waarzegster Dennis   Ervaring van Naj met waarzegster Dennis   Ervaring van Naj geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterrotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden